Online Offerte

Online offerte


Hier kunt u in drie makkelijke stappen de kosten voor onze reparatie aan uw auto berekenen en desgewenst meteen een afspraak inplannen. Kies via onderstaande menu de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.

Krassen verwijderenKlik op het deel van de auto, die we voor u zouden moeten behandelen. Geef of het om een diepe of ondiepe kras gaat. U ziet dan de prijs. Door hierop te klikken, selecteert u de behandeling. U kunt op deze manier meerdere behandelingen en te behandelen delen selecteren.

Doffe plekken en vogeluitwerpselenKlik op het deel van de auto, die we voor u zouden moeten behandelen. Kies vervolgens om hoeveel plekken het gaat. U ziet dan de prijs. Door hierop te klikken, selecteert u de behandeling. U kunt op deze manier meerdere behandelingen en te behandelen delen selecteren.

SteenslagWijs met de muis op het door steenslag beschadigde deel. Klik het oplichtende deel aan, en kies vervolgens om hoeveel putjes het gaat. Selecteer door met de muis te klikken. U ziet direct de prijs van de behandeling en kunt op deze manier meerdere auto-onderdelen selecteren.

Doffe koplampen

U kunt losse verweerde koplampen ook naar ons opsturen. Wij maken deze weer als nieuw, en spoedig mogelijk sturen ze terug. Het risico van eventuele beschadiging tijdens het transport zijn voor uw rekening. Verzendkosten postNL (€ 6,75)

De koplampen van de meeste moderne auto's zijn niet meer van glas gemaakt, maar van een kunststofmateriaal die wordt afgedekt met een dunne film van beschermende coating. Een nadeel is dat de coating na verloop van tijd verweert en verkleurt onder invloed van UV straling en verontreinigingen zoals zure regen, zout, reinigingsmiddelen en vuil van de weg. Een verweerde koplamp beperkt het zicht en vermindert de veiligheid in het donker aanzienlijk. Steeds vaker komen auto’s met doffe koplampen bij een APK niet door de keuring. Tot voor kort was vervanging van de lamp het enige alternatief, waarbij de kosten konden oplopen tot honderden euro's per koplamp. Restauratie biedt echter een oplossing om de helderheid van uw koplampglas te herstellen. De koplampen worden door een speciale techniek weer naar een helder en fris niveau gebracht. Na de behandeling zijn de koplampen voorzien van een nieuwe bescherminglaag, met hierop 2 jaar garantie. Het is immers zonde als je auto mooi staat te glimmen, maar door doffe koplampen ontsiert wordt.

Nano autoruitcoatingIn de tabel ziet u de prijs van de behandelingen. Klik met uw muis in de tabel de ramen aan die u wilt laten behandelen.
Slecht zicht is de oorzaak van een vijfde van alle ongelukken in het verkeer. Een product wat de veiligheid in het verkeer aanzienlijk verhoogd, is een Nanoshield coating. Een ruit die behandeld is met een Nanoshield coating, weert water- en olieachtige vloeistoffen extreem krachtig af. Regen en sneeuw worden dusdanig afgeweerd, dat het gebruik van ruitenwissers overbodig is bij voldoende snelheid. Bij personenauto’s is dit 90 km/uur en bij vrachtwagens en bussen, met een rechtopstaande voorruit, is 50km/uur al voldoende. Het zicht op de weg zal zowel met als zonder ruitenwissergebruik aanzienlijk verbeterd worden. De Nanoshield coating is een coating die volledig op nanotechnologie is gebaseerd.

Auto poetsen


De poetsbedrijven tegenwoordig zitten nu op bijna elke hoek en het aanbod is enorm. De moeilijkheid voor de klant is dan het vinden van echt goede kwaliteit.
lees meer.. Het vinden van een behandelaar die de tijd neemt om de autolak van uw voertuig precies te inspecteren met de hulp van moderne analyse-instrumenten, en die daarna de juiste lakbescherming aanbiedt, uitstekende kwaliteit van een gegaranderde behandeling uitvoerd, met een uitstekend oog voor detailing. 

Wij hebben meerdere produkten en behandelingen in huis om de lak van uw auto goed te beschermen.Indien u erg zuinig bent op uw auto, maar deze niet iedere maand wilt voorzien van een nieuwe waxlaag, dan biedt autokrasen.nl zeker een goede oplossing. Hier onder treft u een handmatige Swissvax behandeling aan die o.a. de lak van uw auto voor een lange periode houdt beschermen.

Iedere Swissvax verpakking wordt(met de met habd) handmarig gemengd en gevoeld in Zwitserland. De zeldzame, natuurlijke Brasilianse canuba olien die worden als basis gebruikt in Swissvax zijn te kostbaar om te worden toegepast in een industriele productie. Er zijn geen compromissen als het aankomt op de productie van deze ultieme wax en het autoverzorgingssysteem. Wij nodigen u uit om ook eens zelf te ervaren waar andere liefhebbers en verzamelaars over de hele wereld het zich reeds over eens zijn.
Menu