Referenties

Referenties


“Als ondernemer vind ik dat de uitstraling van mijn bedrijf een grote rol speelt in de ogen van mijn klanten. Het aanzien van de auto blijft mijn visitekaartje. Jarenlang ziet mijn autopark er representatief uit en blijft goed onderhouden dankzij de samenwerking met Autokrassen.nl”

Henk Loef
Directeur
Patkel podium- steigerbouw BV


“De  heer Evan Zobula van Autokrassen.nl ken ik doordat er jammer genoeg, wat onregelmatigheden in de lak van mijn auto waren gekomen. Een keer door uitwerpselen van vogels en een andere keer doordat er met een klap iets op de motorkap kwam, wat een vervelende en storende kras opleverde. Deze twee gevallen zijn op een uitstekende wijze zonder, dat er gespoten is weggewerkt.  Derhalve ben ik zeer te spreken over de correcte, snelle en prima afwerking van kleine onregelmatigheden in de lak van auto’s door Autokrassen.nl.  Het is derhalve aanbevelenswaardig om bij dergelijke voorvallen Autokrassen.nl te contacten. Aangezien het in veel gevallen opgelost kan worden tegen een correct tarief!”

Arie Huisert


“Wil je bedanken voor het poetsen van mijn “Fisker”, ze ziet er weer geweldig uit. Ook bedankt voor het wegwerken van de kras op de zijkant van deze bijzondere auto met speciale lak. Ik zie je weer snel!”

Remco Tournier
Directeur
ICL B.V.


“Zeer regelmatig heb ik weleens een kleine beschadiging – kras of klein deukje in mijn ( mooie) auto, die ik uiteraard mooi wil houden. Daarom bracht ik vaak mijn auto bij Evan. Daar heb ik heel veel plezier van gehad, want tegen relatief lage kosten wordt de auto weer helemaal “spic en span” gemaakt En is mijn auto in goede handen. Daarom kan ik Autokrassen.nl zeer aanbevelen als een uitermate betrouwbaar adres.”

Hans Jas

Algemeen Directeur
Jas Trading B.V.


"In  mijn irritatie top tien staan krassen en deukjes weliswaar niet bovenaan maar ze staan er wel in. Het is een comfortabel gevoel dat je bij Evan snel en zonder veel tijdverlies terecht kan en het resultaat is perfect. Wat ik bijzonder waardeer is dat hij bij elk bezoek aan de wasstraat om je auto heen loopt en kleine beschadigingen ziet  die je zelf nog niet waren opgevallen".

R.P. Hofman
MK Two BV


“De kras op het spatbord van mijn donkerblauwe Peugeot is voor 95 % weggewerkt en ik ben daar heel tevreden mee. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou lukken. Je moet echt zoeken waar de kras heeft gezeten. Dus dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.”

Gerard van de Brug
“Het was laatst niet de eerste keer dat ik bij Evan ben langs gegaan. Voorheen om wat krassen op verschillende auto’s weg te laten werken, deze keer om de motorkap weer nieuw glimmend te laten polijsten vanwege ingebeten duivenpoep en wat lichte krasjes. Gelijk de voorruit maar even met dat nanospul laten behandelen, hoef ik mijn ruitenwissers niet zo vaak meer te gebruiken en is het zicht ook beter. Evan is zeer ervaren en ben dan ook zeer tevreden. Niet echt goedkoop, maar kwaliteit kost nu eenmaal wat. Een aanrader dus.”

R.M.J. Berg


“Vandaag de auto gebracht voor herstelwerkzaamheden aan de lak. Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch maar nadat de auto/lak onderhanden was genomen door Evan en het resultaat verbluffend was, was ik uitermate tevreden. In cijfers uitgedrukt een 10+!”

Gerard Molengraaff

“Een paar jaar geleden had ik een aantal behoorlijke krassen op de motorkap van mijn VW Golf. Ik ben er toen mee naar een autoschadebedrijf gegaan. Eigenlijk zou de motorkap overgespoten moeten worden, maar men wilde het wel proberen om het met poetsen te proberen. Het resultaat was redelijk maar de krassen waren, zij het iets minder, toch nog te zien. Op internet kwam ik Autokrassen.nl tegen. Ben op een donderdag naar autokrassen in Schiedam gereden en het resultaat was een puntgave motorkap. Inmiddels heb ik een VW Tiguan. Deze auto was een paar weken oud toen, waarschijnlijk, de krantenbezorger, met de fiets het portier heeft geraakt. Resultaat, een fikse diepe kras. Ondanks dat de auto nieuw was, weer naar Schiedam getogen en ook nu werd de auto keurig hersteld. Twee weken terug ben ik voor de derde keer in Schiedam geweest. De VW Up van mijn vrouw had twee vervelende steenslag plekjes op de motorkap. De twee plekjes bleken (gelukkig) oppervlakkig en werden, kosteloos, bijgewerkt! Een tevreden klant!”

Gerard van Dijk


Menu