Wie Zijn Wij

Wie zijn wij


Meer dan 15 jaar ervaring

Mijn naam is Evan Zobula en ik ben afkomstig uit Litouwen waar ik in 1996 een autopoetsbedrijf onder de naam 'Eivianas' gestart ben. Dit bedrijf was niet alleen succesvol in het auto polijsten, maar vooral ook in het verwijderen van krassen en onregelmatigheden in de laklaag van auto's. Dit is een snelle en betaalbare oplossing, waar nog steeds veel autobezitters naar tevredenheid gebruik van maken.


Een gat in de markt

Zo'n tien jaar geleden was ik regelmatig in Nederland voor zaken met diverse autobedrijven. Wat mij toen direct opviel was dat krassen en vlekken niet verwijderd werden, maar vrijwel altijd overgespoten werden. En dat terwijl deze in de meeste gevallen veel eenvoudiger, voordeliger en milieuvriendelijker verwijderd konden worden. Veel schadebedrijven adviseren vaak om gehele carrosseriedelen te laten spuiten. Daardoor maakt de klant meer kosten en het schadebedrijf meer omzet. Voor mij was het duidelijk dat er hier een gat in de markt zat: een positie tussen de klant en de spuitbedrijven in. Begin 2005 hakte ik de knoop door en opende in Nederland het bedrijf Autokrassen.nl Het doel is om een betaalbaar alternatief te bieden aan de consument.


Autokrassen.nl in Nederland

Begin 2005 hakte ik de knoop door en opende in Nederland het bedrijf Autokrassen.nl Het doel is om een betaalbaar alternatief te bieden aan de consument. Al snel bleek dat er een stijgende lijn zat in de vraag naar onze diensten. Dit brengt de volgende stap in beeld: het werken vanuit verschillende locaties in Nederland. Hierdoor kunt u als klant in uw eigen regio worden geholpen. Autobedrijven en particuliere autobezitters die storende krassen of vlekken willen laten verwijderen, kunnen alle adressen van onze werklocaties onder contacten vinden.


Naar Referenties


Menu